Am găsit 9 definiții pentru cuvantul/cuvintele cent:

CENT, cenți, s. m. 1. Monedă divizionară în Statele Unite ale Americii și în Canada. egală cu o sutime de dolar. ♦ Monedă în Țările de Jos, valorând o sutime de florin. 2. (Muz.) Subdiviziune pentru măsurarea intervalelor muzicale, egală cu o sutime dintr-un semiton. – Din engl., fr. cent.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

-CENT3 elem. centi-.
Sursa: Marele dicționar de neologisme


CENT2 s. n. (muz.) subdiviziune pentru măsurarea intervalelor, o sutime dintr-un semiton. (< germ. Cent, lat. centum)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

CENT1 s. m. monedă divizionară în diverse țări (S.U.A., Canada, Australia, Olanda etc.), o sutime din unitatea monetară. (< engl., fr. cent)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

-CENT v. centi-.
Sursa: Dicționar de neologisme

CENT s.m. Monedă divizionară în Statele Unite și Canada, egală cu o sutime de dolar. ♦ Monedă în Țările de Jos, valorând o sutime de florin. [< engl. cent].
Sursa: Dicționar de neologisme

cent (cénți), s. m. – Centimă. Lat. cens, engl. cent; se spune numai despre anumite subdiviziuni monetare străine. – Der. centă, s. f. (Arg., bilet de o sută de lei); centenar, adj., din lat. centenarius (sec. XIX); centimă, s. f. (valoare bănească ce reprezintă a suta parte dintr-o unitate). – Compară centiar, s. n.; centigrad, s. n.; centigram, s. n.; centilitru, s. m.; centimetru, s. m., etc.
Sursa: Dicționarul etimologic român

cent s. m., pl. cenți; (moneda divizionară americană) abr. c. / ct.
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

CENT, cenți, s. m. 1. Monedă divizionară în Statele Unite ale Americii și în Canada, egală cu o sutime de dolar. ♦ Monedă în Țările de Jos, valorând o sutime de florin1. 2. (Muz.) Subdiviziune pentru măsurarea intervalelor muzicale, egală cu o sutime dintr-un semiton. – Din engl., fr. cent.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)