Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele australian:

AUSTRALIÁN, -Ă, australieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Australiei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Australiei sau populației ei, privitor la Australia sau la populația ei. [Pr.: a-us-tra-li-an] – Australia (n. pr.) + suf. -an. Cf. fr. australien.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


AUSTRALIÁN, -Ă I. adj., s. m. f. (locuitor) din Australia. II. adj. care aparține Australiei. ♦ limbi ĩene = una dintre cele trei mari familii de limbi din Oceania, alături de austroneziană și papua. (< fr. australien)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

AUSTRALIÁN, -Ă, australieni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Australiei sau populației ei, privitor la Australia sau la populația ei. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Australiei. [Pr.: a-us-tra-li-an] – Din Australia (după fr. australien).
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

australián (a-us-tra-li-an) adj. m., s. m., pl. australiéni (-li-eni); adj. f., s. f. australiánă, pl. australiéne
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

AUSTRALIÁN, -Ă, australieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația Australiei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Australiei sau australienilor (1), privitor la Australia ori la australieni. [Pr.: a-us-tra-li-an] – Australia (n. pr.) + suf. -an. Cf. fr. australien.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)