Am găsit 7 definiții pentru cuvantul/cuvintele anula:

ANULÁ, anulez, vb. I. Tranz. 1. A declara nul, a desființa, a suprima sau a abroga un act, o dispoziție etc.; p. gener. a desființa, a suprima, a declara nul; a șterge, a bara. 2. A egala cu zero o expresie matematică. – Din fr. annuler, lat. annullare.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


ANULÁ vb. tr. 1. a declara nul (un act); a desființa. 2. a egala cu zero o expresie matematică. (< fr. annuler, lat. annullare)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

ANULÁ vb. I. tr. 1. A face, a declara nul (un act, o dispoziție); a suprima, a desființa. V. abroga, aboli. 2. A egala cu zero o expresie matematică. [< fr. annuler, it. annullare < lat. annullare – a anihila].
Sursa: Dicționar de neologisme

ANULÁ, anulez, vb. I. Tranz. 1. A declara nul un act, o dispoziție etc.; a desființa, a suprima. 2. A egala cu zero o expresie matematică. – Fr. annuler (lat. lit. annullare).
Sursa: Dicționarul limbii române moderne

anulá (a ~) vb., ind. prez. 3 anuleáză
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

anulà v. a face nul, a desființa, a nimici.
Sursa: Dicționar universal al limbei române, ediția a VI-a

ANULÁ, anulez, vb. I. Tranz. 1. A declara nul, a desființa, a suprima sau a abro­ga un act, o dispoziție etc.; p. gener. a desființa, a suprima, a declara nul; a șterge, a bara. 2. A egala cu zero o expresie matematică. – Din fr. annuler, lat. annullare.
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)