Am găsit 5 definiții pentru cuvantul/cuvintele REGIZA:

REGIZÁ, regizez, vb. I. Tranz. 1. A organiza, a conduce un spectacol din punct de vedere artistic și tehnic; a îndruma jocul actorilor și montarea unui spectacol (de teatru, de film etc.) conform unei concepții și viziuni prealabile a regizorului; a pune în scenă. 2. Fig. (Peior.) A pune la cale, a organiza, a conduce (din umbră) o activitate, o operație etc. – Din regizor (derivat regresiv).
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a


REGIZÁ vb. I. tr. 1. A face regia (1) unei piese de teatru, a unui film. 2. (Fig.) A conduce, a dirija. ♦ A pune la cale, a organiza, a conduce (din umbră) o activitate, o operație etc. [Var. regisa vb. I. / < regizor].
Sursa: Dicționar de neologisme

REGIZÁ vb. tr. 1. a face regia (1) unui spectacol, a unui film, a pune în scenă. 2. (fig.) a conduce, a dirija. ◊ a pune la cale, a conduce (din umbră) o activitate etc. (< regizor)
Sursa: Marele dicționar de neologisme

regizá (a ~) vb., ind. prez. 3 regizeáză
Sursa: Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită

REGIZÁ, regizez, vb. I. Tranz. 1. A îndruma jocul actorilor și montarea unui spectacol (de teatru, de film etc.) conform unei concepții și viziuni artistice; a pune în scenă. 2. Fig. (Peior.) A pune la cale, a organiza, a conduce (din umbră) o activitate, o operație etc. – Din regizor (derivat regresiv).
Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită)